Animacje, kursy i szkolenia

Fundacja Centrum Aktywności Twórczej ma zaszczyt zaprosić Państwa do skorzystania z Oferty Animacji i Zabaw dla Dzieci podczas Imprez Okolicznościowych.

Fundacja CAT już od ośmiu lat zajmuje się aktywizacją lokalnej społeczności subregionu Leszczyńskiego, organizacją zajęć kulturalno oświatowych dla dzieci i młodzieży oraz różnorakimi formami animacji najmłodszych.

Posiadamy bogate zaplecze sprzętowe oraz techniczne, współpracujemy również z doświadczonymi animatorami czasu wolnego oraz opiekunami i koordynatorami, dzięki czemu jesteśmy w stanie zaoferować Państwu usługi animacyjne na bardzo wysokim poziomie.

Mamy duże doświadczenie w zakresie organizacji animacji czasu wolnego, opieki nad dziećmi oraz prowadzenia warsztatów i zajęć dla dzieci i młodzieży tak w zakresie edukacyjnym, jak i rekreacyjnym. Rokrocznie prowadzimy półkolonie dla dzieci w kategoriach wiekowych 6-10 lat oraz 8-12 lat w okresie zimowym i letnim. Podczas tych zajęć prezentujemy najmłodszym różnorodność kulturową, oferujemy warsztaty plastyczne, taneczne, muzyczne oraz ruchowe i kulinarne.

Współpracujemy z wieloma wolontariuszami zagranicznymi, dzięki czemu możemy również zaoferować świetne warunki do nauki języków obcych, co jest niezwykle istotnym elementem w młodym wieku.

Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z ofertą animacji dla dzieci podczas IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH!

Materiały zostają zapewnione przez Fundację Centrum Aktywności Twórczej.

CENNIK ustalany INDYWIDUALNIE!!!!
Zapytania prosimy kierować na e-mail: kontakt@fundacja-cat.pl

Korzystając z naszej oferty, wspieracie Państwo działania dobroczynne w subregionie leszczyńskim. Pomagacie realizować działania Fundacji Centrum Aktywności Twórczej, takie jak warsztaty letnie dla dzieci I młodzieży, półkolonie zimowe oraz zajęcia edukacyjno kulturalne dla najmłodszych.

Bawiąc się z nami- Pomagasz innym!

Zapraszamy!
Fundacja Centrum Aktywności Twórczej.

Co nowego?