Wizyta przygotowawcza jest zaplanowana w terminie 9-10.03.2019 (+2 dni podróży). Zaproszeni 1 lider i 1 uczestnik. Wizyta odbędzie się w Możejkach (Mažeikiai) na Litwie.

Przypominamy, że zgodnie z zasadami Erasmus+ uczestnik, który bierze udział w wizycie przygotowawczej, MUSI wziąć również udział w projekcie, ponieważ w przeciwnym razie koszty podróży tej osoby nie zostaną zwrócone przez Erasmus+. Ta zasada nie dotyczy lidera.

Projekt zaplanowany jest na 28.03-04.04.2019 (+2 dni podróży). Zaproszonych 2 liderów i 7 uczestników z Polski.

Trochę na temat projektu "Wind of Change".

Cel: Promować przedsiębiorczość wśród młodzieży, skupiając się na przedsiębiorczości społecznej, w rozwiązywaniu problemów dotyczących zatrudnienia, pokierować młodzież w zdobywaniu umiejętności przedsiębiorczych, wzmocnić motywację do pracy. Umożliwić młodym ludziom odkrywanie swojego potencjału oraz poznanie co oznacza założyć własny biznes od pomysłu do jego wykonania.

Uczestnicy: młodzież w wieku 15-18 lat z Litwy, Polski, Łotwy, Rumunii i Włoch. Każda grupa składająca się z 9 osób (2 liderów oraz 7 uczestników). W sumie: 45 osób.

Zasady uczestnictwa oraz inne przydatne informacje znajdziesz w załączonym infopacku oraz w regulaminie.

UWAGA!

Pamietajcie opłata fee (opłata administracyjna) dla Fundacji CAT wynosi 200zł od osoby.

Każdy uczestnik musi posiadać dowód tymczasowy, dowód osobisty lub paszport.

Jak aplikować?

Prosimy wypełnić i przesłać załączony formularz do 30.01.2019 r. do koorydnatora ze strony Fundacji CAT na adres:

karolina@fundacja-cat.pl