Mobilność osób pracujących z młodzieżą
Termin: 12 maja - 20 maja 2019 r.
Miejsce: Bagnacavallo (Rawenna-Włochy)
Liczba polskich uczestników: 3 osoby

Charakterystyka uczestnika:

• Co najmniej 21 lat
  • Doświadczenie w pracy z młodzieżą
  • Motywacja do wykorzystania nabytych metod w ich pracy
  • Dobry poziom języka angielskiego
  • Preferowani uczestnicy: osoby aktywne w swoich organizacjach

Głównym celem mobilności jest: wyposażenie pracowników młodzieżowych w nowe kompetencje i nowe narzędzia komunikacji, w celu poprawy jakości ich pracy i organizacji, w których pracują;

Wizualne myślenie i rejestracja graficzna to narzędzia, które skutecznie integrując się z tym nowym systemem komunikacji.
Należy pamiętać bowiem, że wizualne komunikaty mają bardziej bezpośredni wpływ.

Szczegółowe informacje dotyczące szkolenia zawarte są w info pack (w załączeniu). W razie pytań lub wątpliwości, prosimy o kontakt mailowy: karolina@fundacja-cat.pl

WARUNKI UCZESTNICTWA - zapoznaj się z poniższymi punktami:

1. Aplikowanie:

2. Opłata za uczestnictwo:

• Opłata fee (opłata administracyjna) dla Fundacji CAT jest ustalana indywidualnie od osoby - szczegóły znajdują się w załączonym regulaminie.

3. Ubezpieczenie:

• Ubezpieczenie podróżne i wypadkowe należy do obowiązków uczestników. Zalecamy zakup standardowego ubezpieczenia podróżnego  i ubezpieczenia wypadkowego.Obywatele Unii Europejskiej są uprawnieni do wyrobienia sobie Europejskiej Karty Ubezpieczenia Zdrowotnego - wszystkim uczestnikom zaleca się zabranie jej ze sobą.

4. Informacje o podróży i zwrocie kosztów:

Pomóż nam zwrócić Ci koszty podróży! Prosimy o zabranie ze sobą:

• oryginalnych biletów (autobus, pociąg, samolot) oraz paragonów/faktur, na których odnotowano cenę;
  • oryginalnych kart pokładowych - prześlij nam kartę pokładową w wersji papierowej lub wydrukowanej .pdf. - NIE PRZYJMUJEMY ZRZUTÓW Z EKRANÓW TELEFONÓW KOMÓRKOWYCH!

Zostaniesz poproszony o wypełnienie formularza programu Excel, w którym będziesz musiał/a zapisać wszystkie swoje wydatki. Formularz prześlemy Ci wraz z instrukcjami. Tylko osoby, które będą uczestniczyć w pełni w szkoleniu dostaną zwrot kosztów podróży!

5. Limit kosztów podróży:

• Maksymalny budżet podróży dla osób z Polski wynosi 275 euro na osobę.

6. Odpowiedzialny udział - oczekujemy od ciebie maksymalnego zaangażowania i aktywnego uczestnictwa w zajęciach.

Projekt: “Draw your Europe”
Organizacja goszcząca: Bel qUEl
Organizacja wysyłająca: Fundacja Centrum Aktywności Twórczej, Eurodesk Leszno, POLSKA