Obecnie jestem uczennicą IV LO w Lesznie o profilu humanistycznym z elementami pedagogiki i psychologii.

Do Fundacji CAT trafiła biorąc udział w Szkole Koordynatorów Wolontariatu (jako wolontariuszka Stowarzyszenia Inicjatyw Społecznych "INGA"). Muszę zaznaczyć , że dzięki fundacji polepszył się mój język angielski.

Obecnie jest "sekretarynką" Fundacji. Zbiera informacje na temat działań, które się odbyły i je archiwizuje. Chętnie udziela się w roli animatora. Jest mentorem Jolandy - Niemki, która mieszka w Lesznie, w ramach projektu z liceum nr 1. W ten sposób oraz wiele innych reprezentuje Fundacje CAT na zewnątrz.

Uwielbia dzieci i wspólną zabawę z nimi :)
Kocha kulturę niemiecką oraz język niemiecki :) Pasjonatka dobrej książki. Prowadzi warsztaty dotyczące wolontariatu w szkołach podstawowych i gimnazjach.

Jej największym marzeniem jest koordynowanie wymiany polsko-niemieckiej. W przyszłości ma zamiar zostać psychologiem klinicznym oraz zamieszkać w Niemczech.

Masz pytanie ? Napisz !
a.janowicz@fundacja-cat.pl