PIKNIK RODZINNY 29 CZERWCA 2023!

Nadeszło lato! Doskonała okazja, aby spotkać się, bawić i cieszyć się wspólnym czasem na świeżym powietrzu! Zapraszamy na Leszczyński Piknik w Karczmie Borowej

Czeka na Was mnóstwo atrakcji dla całej rodziny! Nasi wolontariusze przygotowali gry i zabawy, konkurencje sportowe, mega bańki, międzynarodowy bufet i wiele więcej!

A to jeszcze nie wszystko! Dla miłośników dobrego jedzenia mamy wyjątkową niespodziankę. Na naszym pikniku będzie możliwość grillowania kiełbasek na ognisku! Wystarczy, że zapiszesz się wcześniej, a my przygotujemy dla Ciebie pyszne kiełbaski, którymi będziesz mógł delektować się w towarzystwie swojej rodziny i przyjaciół

Aby zapisać się na ognisko, prosimy o wypełnienie formularza zgłoszeniowego - https://forms.gle/ybEvuS2mmLD9SHP99

Przed piknikiem działamy dla środowiska! Dołącz do nas podczas akcji SPRZĄTAMY LAS - https://fb.me/e/1g3iOaFGh

Nie możemy się doczekać wspólnego spędzenia czasu z Wami! Zabierzcie swoje koce piknikowe, smakołyki i radość i pozytywną energię

Do zobaczenia na naszym PIKNIKU RODZINNYM 29 czerwca 2023!