Obraz

Pociąg do Cooltury - półkolonie międzynarodowe

Projekt realizowany przez Fundację od 2010 roku. W ramach projektu dla dzieci i młodzieży w Lesznie oraz w Lasocicach przeprowadzamy działania o charakterze edukacyjnym i poznawczym przy użyciu nowatorskich metod spędzania wolnego czasu. W czasie warsztatów w formie półkolonii dzieci i młodzież poznają wolontariuszy z różnych krajów, różnych kultur, mówiących różnymi językami. Jest to okazja do łamania stereotypów, poszerzania horyzontów, nauki tolerancji i być może odnalezienia pasji.

Obrazek

Półkolonie zimowe 2021

Już teraz zapraszamy na zimowe półkolonie międzynarodowe dla dzieci organizowane przez Fundację CAT!

Informacje dotyczące terminów turnusów, godzin trwania, miejsca oraz kosztu półkolonii pojawią się wkrótce.

Na każdy turnus przewidujemy grupę dzieci w wieku 5-9 lat oraz 10-12 lat.

Aby zgłosić uczestnika na półkolonie, należy wypełnić formularz online, który pojawi się na Facebooku Pociąg do Cooltury oraz na stronie internetowej około dwa miesiące przed planowanym rozpoczęciem półkolonii.

W razie pytań, prosimy o kontakt z koordynatorem półkolonii:

+48 783-889-484 lub +48 888 496 548 lub  wiktoriafundacjacat@gmail.com

Zaobserwujcie profil Pociąg do Cooltury i Fundacji Centrum Aktywności Twórczej by pozostać na bieżąco.

Pociąg do Cooltury - Aktualności

Półkolonie zimowe 2021

Dwa miesiące temu odbyła się kolejna edycja półkolonii zimowych, na których tak świetnie się bawiły Państwa pociechy! Załączamy kilka(naście) dodatkowych zdjęć, aby obudzić te piękne wspomnienia!