From the 18th to the 27th of September, a dedicated group of participants hailing from Italy, Poland, Sweden, and Romania engaged in a dynamic Erasmus youth exchange held in Lithuania.

Throughout this intensive week, attendees not only had the chance to acquire new knowledge but actively participated in hands-on sessions. These practical activities provided a platform to refine crucial skills in communication, leadership, and teamwork.

We wholeheartedly endorse and suggest involvement in this youth exchange, as it offers numerous benefits. It serves as an opportunity for self-discovery and stepping outside one's comfort zone. Participants gain insights into effective communication, learn successful collaboration within a group setting, and partake in practical sessions enhancing skills related to sports and activity.

W dniach 18-27 września grupa uczestników pochodzących z Włoch, Polski, Szwecji i Rumunii wzięła udział w wymianie młodzieży w ramach programu Erasmus, która odbyła się na Litwie.

Podczas intensywnego tygodnia uczestnicy nie tylko mieli okazję zdobyć nową wiedzę, ale również aktywnie uczestniczyli w zajęciach. Wspomniane praktyczne zajęcia zapewniły platformę do udoskonalenia kluczowych umiejętności w zakresie komunikacji, przywództwa i pracy zespołowej.

Polecamy tę wymianę młodzieży, gdyż niesie ona ze sobą liczne korzyści. Jest to wspaniała okazja do poznania siebie i wyjścia poza swoją strefę komfortu. Uczestnicy zdobywają wiedzę na temat skutecznej komunikacji, uczą się skutecznej współpracy w grupie i biorą udział w sesjach praktycznych doskonalących umiejętności związane ze sportem i aktywnością.