From 3rd to 11th of November participants from Poland, Cyprus, Greece, Italy, Spain, France, Hungary and Romania took part in the Youth Exchange "Games 4 All". The project took place in Pervolia, near Larnaca in Cyprus. After getting to know each other and building positive atmosphere we created the rules of the project. Through energisers, various sports games, role plays, simulations, board games, mind games and discussions we promoted tolerance and cooperation between people from different countries, we fostered creativity and problem-solving skills. We learnt about the importance of physical activity in everyday life. We improved English skills, especially speaking. During Intercultural nights we had an opportunity to get to know different cultures, taste regional dishes and learn traditional dances. During the project we also went to Nissi Beach in Ayia Napa, Center of Occupied Famagusta and Nicosia city.

Od 3 do 11 listopada uczestnicy z Polski, Cypru, Grecji, Włoch, Hiszpanii, Francji, Węgier i Rumunii wzięli udział w wymianie młodzieżowej "Games 4 All". Projekt odbył się w miejscowości Pervolia, niedaleko Larnaki na Cyprze. Po wzajemnym poznaniu się i zbudowaniu pozytywnej atmosfery stworzyliśmy zasady projektu. Poprzez energizery, różne gry sportowe, odgrywanie ról, symulacje, gry planszowe, gry umysłowe i dyskusje promowaliśmy tolerancję i współpracę między ludźmi z różnych krajów, rozwijaliśmy kreatywność i umiejętności rozwiązywania problemów. Dowiedzieliśmy się, jak ważna jest aktywność fizyczna w codziennym życiu. Doskonaliliśmy umiejętności posługiwania się językiem angielskim, zwłaszcza komunikację. Podczas wieczorów międzykulturowych mieliśmy okazję poznać różne kultury, spróbować regionalnych potraw i nauczyć się tradycyjnych tańców. Podczas projektu udaliśmy się też na plażę Nissi w Ayia Napa, do centrum okupowanej Famagusty i miasta Nikozja.