Jesteś młodym Polakiem poszukującym możliwości odkrywania nowych horyzontów, zdobywania nieocenionego doświadczenia i tworzenia różnicy? Szukaj dalej! Nasza kampania rekrutacyjna jest właśnie dla Ciebie. Rozpoczynając 10 czerwca 2024 roku, na okres 2 miesięcy, zapraszamy 20 pasjonatów do udziału w ekscytującej przygodzie w
Paryżu.

Profil i Przegląd Misji
Nasz projekt oferuje unikalne połączenie szkoleń na miejscu i praktycznych misji, z 20% poświęconych na szkolenia i 80% na praktyczne misje. Co więcej, nie ma żadnych wymogów wstępnych dla uczestnictwa; ta misja skierowana jest specjalnie do młodych osób bezrobotnych, NEETów i tych, którzy chcą podjąć nowe wyzwania. Choć podstawowa znajomość języka francuskiego i/lub angielskiego jest korzystna, nie jest obowiązkowa.

Najważniejsze Punkty Projektu
Uczestnicy mogą liczyć na kompleksowe wsparcie na każdym etapie swojej podróży, począwszy od pomocy przed wyjazdem w Polsce. Przed wyjazdem zostaną zorganizowane kursy języka francuskiego i angielskiego, wyposażając uczestników w umiejętności językowe niezbędne do osiągnięcia sukcesu. Po przyjeździe do Paryża zostaną zorganizowane transport i zakwaterowanie, zapewniając komfortowy i bezproblemowy przebieg procesu adaptacji.

Uczestnicy otrzymają wsparcie finansowe w postaci dodatku miesięcznego w wysokości 300 €, co pozwoli im pokryć codzienne wydatki i całkowicie zanurzyć się w doświadczeniu. Dodatkowym bonusem jest możliwość przedłużenia podróży poprzez kontynuację 6-miesięcznego stażu w Polsce, dalszego rozwijania się zawodowo.

Projekt oferuje różnorodne możliwości uczestnictwa i przyczyniania się do różnych wydarzeń i aktywności:

• Karnawał Europejski: Zanuć się w wibracjach karnawału europejskiego, gdzie uczestnicy spędzą dwa tygodnie uczestnicząc w ekscytujących wydarzeniach i obchodach.
  • Aktywności Ambasady: Weź udział w aktywnościach animacyjnych i sieciowych z Ambasadą Polski, budując relacje i reprezentując swój kraj z dumą.
  • Igrzyska Olimpijskie w Paryżu: Weź udział w misjach podczas prestiżowych Igrzysk Olimpijskich w Paryżu, przyczyniając się do logistyki, recepcji i zapewnienia płynnego przebiegu wydarzeń.
  • Igrzyska Paraolimpijskie: Zapewnij niezbędne wsparcie logistyczne podczas Igrzysk Paraolimpijskich, odgrywając kluczową rolę w zapewnieniu dostępności i integracji.
  • Intervencje w Szkole: Wpłyń pozytywnie, wspierając lokalne zespoły edukacyjne poprzez interwencje w szkołach, pomagając wzbogacić doświadczenia edukacyjne uczniów.

Aplikuj Teraz: Zawodowa szansa dla młodych - Professional opportunity for youth - Uwaga: w podlinkowanym formularzu jest błąd wskazujący, że oferta jest wyłącznie dla Francuzów – jest ona także dla Polaków. Za chwilę organizatorzy poprawią ten błąd.

SPRAWDŹ ZAŁĄCZNIK NA DOLE STRONY!