EVS: European Variety of Savours
When many cultures meet each others one of the first comparison is among all the different cooking traditions! Maybe you can discover some dishes absolutely new for you or some food that are similar to yours but with that pinch of strangeness that marks each culture! During this summer 7 different cultures were mixed in Leszno thanks the Erasmus + project in which 12 people came in Leszno for an EVS experience: France, Italian, Portuguese, Spanish, Maltese, Romanian and Polish!Podczas jednego lata 7 różnych kultur zmieszkało w Lesznie
dzięki projektowi Erasmus +
12 osób obywało w Lesznie swój krótkoterminowy EVS.
Wolontariusze stworzyli wspaniałą książkę kucharską, w której można znaleźć dania z kuchni: francuskiej, włoskiej, portugalskiej, hiszpańskiej, maltańskiej, rumuńskiej i polskiej!
Zapraszamy do zapoznania się z książką kucharską i do korzystania za zamieszczonych w niej przepisów. Oto link do wersji angielskiej:
https://issuu.com/giuly1488/docs/european_savours
W załączniku także polskie tłumaczenie.